Over ons

Bij Binckboten ervaart u unieke tochten voor eerlijke prijzen. Wij hebben diverse boten met karakter uitstraling die u kunt voorzien van een vriendelijke en ervaren kapitein. Verder is er de mogelijkheid voor catering en drank aan boord (eigen consumpties in overleg mogelijk). 

Onze arrangementen zijn ideaal voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes of een gezellige dag met vrienden of familie. U kunt bij ons varen in Den Haag, Delft (Richting Rotterdam) of in Leidschendam.

Beleef het avontuur bij Binckboten

Huren van vaarboten voor jou en je vrienden wordt bij ons nog simpeler verzorgd dan je gemiddelde vaarpartijen. Uiteraard verzorgen wij kwalitatieve boten met de kijkjes rondom de uitstralende locaties in Den Haag! Het is de vakantieplanning waard met onze tarieven die voor jou scherp zijn geprijsd. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden en ben je in verwachting op flexibele actie? Kom mee met de beleving van Binckboten en vraag een offerte aan!

De mogelijkheden

Tijdens uw vaartocht kunnen we aanleggen op verschillende culinaire stops. Hierbij heeft u ook op verschillende locaties korting op vertoon van de boot of u bespreekt bij de aanvraag wat u wens. Maar u kunt ook romantisch een stille kade opzoeken in de wateren van de trekvliet, en dan verzorgen wij op de boot een lunchbox of een diner box. De ideale opstap plaats is de Fokkerhaven die bied mogelijkheid tot gratis parkeren en ontvangst met een culinair bakkie kofie of speciaal biertje uit Den Haag (van Kompaan). Tevens is dit de standplaats van de Binckboot taxi.

Bekijk de arrangementen en vaar mee.

Er zijn veel arrangementen voor je beschikbaar, je kan kiezen uit een thema arrangement, verjaardag arrangement of brunch arrangement. De keuzes en plezier zijn oneindig, kies nu een arrangement!