Verhuur

Als je interesse hebt in het huren van een vaartuig ben je bij Binckboten op het juiste adres. Wij verhuren verschillende vaartuigen voor scherpe prijzen. Je kan bij ons een Binckboot, waterfietsen, zeilbootjes en nog veel meer huren.

De vaartuigen die worden verhuurt worden regelmatig gecontroleerd en onderhouden, zo kan je altijd veilig varen door heel Den Haag! Als je vragen hebt kan je altijd contact met ons opnemen!

Wij verhuren verschillende vaartuigen voor op het water

Bij Binckboten hebben wij vele vaartuigen die je kan huren om je plezier op het water te verbeteren.

Binckboot

In een Binckboot heb je eindeloos plezier op het water met je vrienden of familie, tevens kan je een Binckboot huren voor een scherpe prijs.

Waterfietsen

Met de waterfietsen van Binckboten kan je lekker trappen of volledig automatisch varen. Beleef heel Den Haag in een waterfiets en maak er een avontuur van.

Zeilbootjes

Wil je rustig varen in een zeilbootje en het schitterende Den Haag beleven? Bij Binckboten is het mogelijk!

Kano's

Hou je van een beetje avontuur en ben je een kano liefhebber? De kano's die wij bij Binckboten hebben zijn van uitmuntende kwaliteit.

Motorboot

Een snelle boot huren? Je kan een motorboot huren waar c.a. 12 personen op kunnen, zo kan je met al je vrienden rond varen door de grachten.

Kajak

Bij Binckboten zijn we ook in het bezit van kajak's, wil je er eentje huren? Dat kan! Vraag nu een offerte aan en wij zullen je verder helpen.

Vaartuigen met een thema

Je kan bij ons een vaartuig huren met een specifieke thema en wij proberen het te regelen voor je. Met een thema vaartuig heb je meer plezier en kan je naar je wensen gaan uitbreiden. Wij hebben hierbij ervaren medewerkers die je kunnen helpen met het voorzien van de benodigde apparatuur.

Zelf varen

Ontdek het Den Haag vanaf het water zelfstandig. Dit is mogelijk in een open maximaal 6 persoon’s bootjes, voorzien van een stille motor die (elektrisch) wordt aangedreven, vandaar de benaming ‘fluisteren’.

Besturing van de boot gaat via de motorhendel of met een stuurwiel. Het verschil is dat je een stuurwiel voor je hebt en niet in tegenovergestelde richting hoeft te sturen; bootjes met een stuurwiel worden in het algemeen als makkelijker bestuurbaar ervaren; ook kan je evt. met z’n tweeën zitten bij het stuur, met besturing via hendel niet.

Ben je geïnteresseerd? Vraag voor de opties.

Wil je meer weten of heb je een vraag? Je kan contact met ons opnemen en wij beantwoorden het voor je. Als je een boot of ander vaartuig wilt huren kan je een offerte aanvragen en wij zullen z.s.m. contact met je opnemen.