Arrangementen

Bij Binckboten zijn er veel verschillende arrangementen. Zo hebben wij onder andere de mogelijk tot een thema arrangement, BBQ arrangement of gewoon een normale rondvaart door de grachten van Den Haag. Wij bieden ook arrangementen die de bootreis aanvullen met te gekke uitjes zoals: laser-gamen en escape rooms.

De arrangementen zijn allemaal verzorgt door de ervaren medewerkers van Binckboten. Voor ieder arrangement gelden er regels die je moet volgen zodat je veilig en op een sfeervolle manier de belevingen kan mee maken. Ook hebben wij arrangementen voor touristen die voor het eerst in Den Haag komen!

Wij hebben diverse boten voor op het water

De verschillende boten zijn allemaal in perfecte staat voor jouw rondvaar tocht door de grachte van Den Haag.

Een unieke thema boot

Vaar op een Binckboot met je eigen thema en een kapitein aan boord die je thema gaat verzorgen. Je kan van alles en nog wat doen, de opties zijn eindeloos. We varen twee uur tot vier uur door de Haagse grachten, of richting Leidschendam of Delft.

Bekijk onze verschillende arrangementen

Je kan uit tientallen arrangementen kiezen die vol met plezier en avontuur zitten. Hieronder zie je alle beschikbare arrangementen.

Arrangement 1

Vaar mee op onze boot

Voor €70 ,- per persoon stap je op onze boot voor 2 uur varen , elke week mogelijk. Stap met jouw Binck op onze salonboot! Eet met jouw schat een beschuitje op onze boot en ontdek de verborgen plekjes van onze stad!

Arrangement 2

Blindboot

Vanaf €80,- hebben wij 1 keer per maand een single tour en ontmoet je misschien wel de prins of prinses in de binckboot. Stap jij straks door jouw bijdrage in het huwelijksbootje of duik je straks met iemand in het vooronder? Deze uitvoer data hebben wij al ingepland, vraag naar de planning om je toekomst te kunnen bepalen…

Sunset
Arrangement 3

Boot & Bubbels

Vanaf €500,- krijgt u lekkere bubbels en bitterballen aan boord en kunt u genieten van culinaire stops (kan ook zonder alcohol)! We varen twee tot vier uur door de Binck en uiteraard de Haagse grachten of richting Leidschendam of Delft. Voor maximaal 12 personen met onze kapitein, per boot. We hebben 2 boten voor dit arrangement!

Arrangement 4

Boot & Business

Wil je met jouw bedrijf / stichting of vereniging op de boot? VERGADEREN op de boot in de Haagse grachten. Vanaf €240,- : Boekt u 1 complete boot voor maximaal 12 personen met onze kapitein. Vaar 2 tot 4 vaaruren op jullie gewenste dag. Ook mogelijkheden om richting Leidschendam of Delft. We hebben 2 boten voor dit arrangement!
Kinderfeestje Binckboot 2018
Arrangement 5

Boot & Birthday

Vanaf € 300,- Boot & Birthday: vier een (kinder) feest op onze boot. Deze boottocht is tegen een meerprijs te combineren met laser gamen of escaperoom (bij Wow Zone), of een graffiti workshop in de Binck, of een DJ les, of een eigen videoclip opnemen met een bijvoorbeeld een skateworkshop. Wij zorgen voor de (alcoholvrije) bubbels en vissticks. Voor €20 extra maakt jullie persoonlijke feest ballonnen/touwen knope(r) ieder kinderfeestje compleet. Varen in de Haagse grachten of richting Leidschendam of Delft. Voor maximaal 12 personen met onze kapitein, per boot. We hebben 2 boten voor dit arrangement!

Arrangement 6

Boot & Brains

Creatief brainstormen en/of effectief vergaderen met jullie perfecte gespreksleider. (voor grotere groepen tevens ook mogelijk: meerdere boten met meerdere onderwerpen/pitchers waarbij je als deelnemer steeds wisselt van boot en locatie!)
Arrangement 7

Boot & Boek

Je persoonlijke stadsverteller verteld alles over de mooie plekjes langs de kade. O.a de geschiedenis van Den Haag die vanaf het water te zien zijn.
Arrangement 8

Boot & Brunch

Je hoeft alleen maar in te stappen, alle culinaire versnaperingen verzorgen wij. Zelf hebben wij geen kapitein die ook cheff keuken is, maar er zijn verschillende horeca gelegenheden waar wij mee samenwerken en hierdoor uw wensen graag vervullen.
Vergaderen op de boot Den Haag 2018
Arrangement 9

Boot & Borrel

Je persoonlijke sommelier, de whiskey kenner laat je de mooiste smaken proeven. Welk jaar is deze fles, smaakt hij rokerig of fruitig…kom daar samen achter tijdens een boot tour.
Arrangement 10

Boot & Brander

Je persoonlijke barrista verrast je met verschillende smaken koffie. I.s.m. Capriole koffie te Binckhorst.
Binck-salonboot aangelegd 2018
Boot & Brouwer Binckboten
Arrangement 11

Boot & Brouwer

Je persoonlijke bierbrouwer laat je de mooiste smaken proeven. Hierbij verzorgen we een stop bij de brouwerij te Binckhorst en verzorgen zij graag een rondleiding. De verschillende soorten bieren gaan we dan uiteraard ook proeven!!
Arrangement 12

Boot & Beleid

Haak in op alle ontwikkelingen in de Binckhorst met een beleidsmaker, vragen mag kielhalen niet. Wat een ontwikkelingen, wonen en werken…
Brander & Bier boot-tour 2018 Binckboten
Arrangement 13

Boot & BBQ

Laat je overtreffen door de smaak van het vlees aan dek of op een verlaten rustige plek langs de kade (vegetarisch ook mogelijk).
Arrangement 14

Boot & Lasergame

Varen en lasergamen? Wees onderdeel van je eigen “Call of duty” team en zorg voor de overwinning!

Binnenkant Binck-salonboot 2018
Zijkant Binck-salonboot 2018
Arrangement 15

Boot & Escape Room

Escaperooms hebben we in light & hard verborgen in de Binckhorst. duren 20 minuten. De nadruk ligt op ontsnappen en oplossen van problemen, die je waarschijnlijk nog nooit eerder bent tegengekomen.
Arrangement 16

Boot & Babe (18+)

Vier je vrijgezellenfeest samen met jou vrienden, aan boord zijn alcoholische drankjes en lekkere hapjes (en dan heb ik het niet over de dame aan boord).

Daarnaast is er een dame aan boord die u nog meer te bieden heeft dan dat u denkt!

Vrijgezellenfeest Binckboten 2018 Boot en Babe
Arrangement 17

Boot & Blow (18+)

Lekker blowen op een boot? Dit is de perfecte arrangement voor je, bij deze arrangement bieden wij je van alles dat je kan bedenken.

Arrangement 18

Boot & Ben

Een avontuurlijke vakantie? Nederland van de andere kant bekijken? Boek nu een dagtocht, weekend weg of vakantie met de Nellie-Lena inclusief de schipper. Het comfortabele schip is ook geschikt om een teamuitje te boeken. Teams van bedrijven of andere gezelschappen tot 12 personen.

Waterfietsen of kano's huren? Wij hebben ze.

Wij verhuren verschillende vaartuigen waar je veel plezier mee kan hebben op het water. Denk hierbij aan waterfietsen, kano’s motorboten of kajaks. Als je geïnteresseerd bent kan je direct contact met ons opnemen en wij proberen je vragen te beantwoorden.