Thema boot

Het thema boot arrangement is geschikt voor iedereen die plezier wilt hebben. Wij hebben verschillende boten die worden gebruikt als een thema boot, je kan je eigen thema kiezen en wij gaan het voor je regelen! Met een thema boot vaar je door de grachten van Den Haag met stijl en worden mensen verbaasd van je boot! De prijs voor dit arrangement is afhankelijk van wat voor soort thema boot het is, daarom heeft dit arrangement geen vaste prijs. Voor meer informatie kan je een offerte aanvragen.

Waarom je voor deze arrangement moet kiezen

Binckboot

In een Binckboot heb je eindeloos plezier op het water met je vrienden of familie, tevens kan je ze huren voor een scherpe prijs.

Waterfietsen

Met de waterfietsen van Binckboten kan je lekker trappen of volledig automatisch. Beleef heel Den Haag in een waterfiets en maak er een avonturtje van.

Motorboot

Een boot huren dat super snel kan gaan? Je kan een motorboot huren waar c.a. 12 personen op kunnen, zo kan je met je vrienden rond varen door de grachte.

Kano's

Hou je van beetje avontuur en ben je een kano liefhebber? De kano's die wij bij Binckboten hebben zijn van uitmuntende kwaliteit.

Doe ook mee en ervaar de sfeer

Wij verzorgen niet alleen thema boten maar ook andere soorten. Denk hierbij aan motorboten, een Binckboot of zeilbootjes. Hiermee kan je veel meer plezier hebben op het water en beleef je het avontuur zoals het bedoeld is! Je kan ons altijd vinden rondom Den Haag en wij varen voor je wanneer en hoelang je wilt!

Ook hebben wij te gekke evenementen die wij organiseren, bekijk onze facebook pagina voor meer informatie erover.

Ben je geintresseerd in deze arrangement?

Je kan ons bereiken door een e-mail te sturen of direct te bellen. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9:00 tot 17:00 uur. Wij proberen binnen 5 dagen antwoord te geven op je bericht en eventuele andere zaken.